• Zero Plus
AKCE

Zero Plus

  • Proteinový nápoj s 0g sacharidů, který neobsahuje proteiny mléčného typu! Žádná syrovátka, žádný obsah laktózy! Vhodný při zátěži kloubů, jako kloubní proteinový nápoj!
  • Kód výrobku: zero/1000
  • Nutri-Defender body: 0
  • Dostupnost: Na skladě

Varianty produktu

  • Běžná cena602 Kč
  • Cena525 Kč

Všeobecné informace

Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu. Proteinový nápoj, sypká směs, ochucená, se sladidlem.

Vhodný při zátěži kloubů, kloubní proteinový nápoj

88 % bílkovin. Základní levnější protein určený především při zvýšené zátěži kloubů. Mix hydrolyzátu kolagenu, pšeničného proteinu a 3 % volných aminokyselin. Hustší konzistence, velmi příznivá chuť. Obsah významných aminokyselin 34 % v proteinu. Ve srovnání se složením svalu vycházejí významné aminokyseliny na 57-61 %.

  • Levný typ proteinového nápoje pro ekonomicky citlivé zákazníky. Extrémně nízký obsah sacharidů a tuků
  • Proteinový nápoj pro typicky silové sporty s hmotnostními limity, s extrémní zátěží šlach a kloubů
  • Nápoj pro kloubní výživu
  • Proteinový nápoj pro ketogenní redukční dietu nebo rýsovací předsoutěžní přípravu v kulturistice

Obsažené aminokyseliny ,,Amino Hattrick" v našem nápoji

Tyto aminokyseliny (lysin, threonin, methionin) obsažené v našem proteinovém nápoji, se používají podobně jako BCAA, princip jejich působení je však odlišný. Tedy je vhodné je brát zejména po skončení sportovního výkonu, nebo v regeneraci ve dnech volna, jako pomoc novotvorbě svalových proteinů.
V nápoji slouží jako podpora regenerace po těžké fyzické námaze.

K čemu nejlépe výrobek použít?

Před tréninkem:

Tento proteinový nápoj lze používat zhruba 1-2 hodiny před zahájením fyzické aktivity. Nejlepší řešení v tomto případě je sestavovat trénink velkými počty opakování s nízkou váhou, aby docházelo k cirkulaci krve přes klouby, které se vyživují difuzí kloubního mazu.

Během dne:

Lze brát hotový nápoj během vícekrát během dne, jako doplnění, nebo náhradu tuhých jídel (snídaně, svačina, oběd, večeře). Nejvodnější způsob užívání pro podporu regenerace kloubů, je užívat nápoj v menších dávkách několikrát během dne.


Složení (pro příchuť čokoláda):

Enzymově hydrolyzovaný vepřový kolagen, pšeničný protein (lepek). Barveno kakaovým práškem. Isoleucin, methionin, lysin hydrochlorid, threonin. Emulgátor sojový lecitin. Aroma. Zahušťovadla xanthan, konjakový mannan, sodná sůl karboxymetylcelulózy. Sladidlo sukralóza. Protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý. Alergen lepek.

Složení (pro příchuť jahoda):

Enzymově hydrolyzovaný vepřový kolagen, pšeničný protein (lepek). Barveno šťávou z červené řepy (nosič maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová). Isoleucin, methionin, lysin hydrochlorid, threonin. Emulgátor sojový lecitin. Aroma. Zahušťovadla xanthan, konjakový mannan, sodná sůl karboxymetylcelulózy. Sladidlo sukralóza. Protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý. Alergen lepek.

Složení (pro příchuť vanilka):

Enzymově hydrolyzovaný vepřový kolagen, pšeničný protein (lepek), isoleucin, methionin, lysin hydrochlorid, threonin. Emulgátor sojový lecitin. Aroma. Zahušťovadla xanthan, konjakový mannan, sodná sůl karboxymetylcelulózy. Sladidlo sukralóza. Protispékavé látky fosforečnan vápenatý a oxid křemičitý. Alergen lepek.

Výživová hodnota 100 g:

Energetická hodnota 1498,3 kJ (352,6 kcal)
Bílkoviny 87,78 g
Sacharidy 0 g
Tuky 0,1 g
Vláknina 0,3 g
Sodík 0,01 g

Návod k použití:

Nejvyšší denní dávka 100 g. Připravuje se jako přibližně 10% nápoj rozmixováním do vody, např. 4 rovné polévkové lžíce (20 g) do 0,2 až 0,25 l vody. 1 rovná polévková lžíce odpovídá 5 g prášku.

Používá se jako doplněk hlavních jídel v jednorázovém množství až 40 g, zejména pokud neobsahují dostatek bílkovin, nebo v jednorázovém množství až 20 g jako doplněk vedlejších jídel (přesnídávka, svačina, před spaním, dvě hodiny před posilovacím tréninkem), nebo druhou až pátou hodinu po skončení tělesné zátěže.

Návod k přípravě nutno dodržet. Mírný sediment nebo nerozpustné složky nejsou na závadu. Hotový nápoj je určen k okamžité spotřebě.

Skladování:

Skladovat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřít. Tvorba hrudek není na závadu.

Upozornění:

Není určeno pro děti, v těhotenství a při kojení, při nízkobílkovinné dietě, pro osoby trpící poškozením ledvin nebo alergií na použité suroviny. Nadměrná jednorázová dávka nebo zvýšená koncentrace nápoje může působit nevolnost, nadýmavě nebo projímavě. Lze použít i po datu minimální trvanlivosti, pokud nejeví známky znehodnocení nevhodným skladováním.


Orientační informace k proteinové složce:

(Upozornění: Uváděny jsou průměrné hodnoty, které se během roku i šarží surovin mohou částečně měnit v důsledku mírně odlišných vlastností výchozí suroviny.)

Obsah významných aminokyselin 34 % v proteinu.

Základní charakteristika nejdůležitějších skupin limitujících aminokyselin v procentech zastoupení v porovnání s kosterním svalem člověka:

58,59 = BCAA
57,75 = Lysin
57,75 = Threonin
57,76 = Met+Cys
60,81 = Phe+Tyr

Detailní zastoupení aminokyselin a srovnávací tabulka:

Porovnání se svalem
v % zastoupení

Název aminokyselinyObsah aminokyselin ve svaluObsah aminokyselin v produktu

81,07

Fenylalanin

4,455

3,17

60,31

Valin

5,499

2,91

113,61

Arginin

6,612

6,48

57,73

Isoleucin

4,716

2,39

57,73

Leucin

7,991

4,05

56,71

Metionin

2,533

1,26

57,75

Lysin

8,468

4,29

57,75

Threonin

4,641

2,35

134,08

Glutamin

14,504

17,07

64,28

Asparag. k.

7,950

4,49

58,82

Cystein

1,452

0,75

324,33

Glycin

5,025

14,31

42,58

Histidin

2,790

1,04

40,55

Tyrosin

3,077

1,10

57,74

Tryptofan

1,122

0,57

108,69

Alanin

6,497

6,20

217,52

Prolin

4,945

9,44

52,92

Serin

5,040

2,34

Hydroxylysin

0,29

Hydroxyprolin

4,95

(Poznámka: obsah aminokyselin v produktu je uváděn v reálné koncentraci 88 %, u svalu jde o 100 gramů čisté bílkoviny.)

  • Vysoké zastoupení argininu, glycinu a prolinu je dáno typickými vlastnostmi použitého hydrolyzátu kolagenu
  • Vysoké zastoupení glutaminu je dáno typickými vlastnostmi použitého pšeničného proteinu (glutenu), z nějž se jinak obvykle glutamin vyrábí

Nápoj lze rozmíchávat ve vodě, v ovocném džusu (vanilková a jahodová příchuť) a velmi dobře chutná v mléce. Pro výživu kloubů a kostí lze rozmíchání do mléka dokonce doporučit.

Nápoj má sklony do pár minut po rozmíchání sedimentovat, na dno klesá pšeničný protein, který má hrubší strukturu. Tato vlastnost není na závadu a nápoj lze znovu promíchat lžičkou nebo protřepat v šejkru.

Vlastnosti prášku: velmi nízká prašnost a pěnivost.

Vzhled i chuť: hustší, mírně nezvyklá (nemléčná) konzistence, příjemná sladká chuť. Zbytky nápoje mají po vypití tendenci rychle zasychat na stěnách sklenice či šejkru.

Amino Hattrick Gainer
text_flag_reward

Amino Hattrick Gainer

Sacharidový nápoj na bázi mléka s obsahem 25% bílkovin a 51% sacharidů. Obsahuje tři klíčové aminoky..

551 Kč

Enzymový hydrolyzát kolagenu 1000g
text_flag_reward

Enzymový hydrolyzát kolagenu 1000g

Neochucený, enzymově hydrolyzovaný kolagen 1000g...

311 Kč

Glukosamin 1000mg
text_flag_reward

Glukosamin 1000mg

Stimuluje tvorbu glukosaminoglukanů a proteoglukanů, dvou stavebních prvků chrupavky. Glukosamin sul..

305 Kč

Sojový proteinový izolát
TIP NOVINKA text_flag_reward

Sojový proteinový izolát

Proteinový nápoj na bázi rostlinného původu pro skutečné vegany a vegetariány. ..

375 Kč

Amino Hattrick Gainer
text_flag_reward

Amino Hattrick Gainer

Sacharidový nápoj na bázi mléka s obsahem 25% bílkovin a 51% sacharidů. Obsahuje tři klíčové aminoky..

551 Kč

Chondroitin 750mg
text_flag_reward

Chondroitin 750mg

Chondroitin sulfát, 700 mg v jedné tobolce. Klasická součást kloubní výživy. Níže uvedený text .....

485 Kč

Instant MRP 27%
text_flag_reward

Instant MRP 27%

MRP (meal replacement powder) - Náhrada jídla v prášku. Sypká směs pro výrobu instantní kaše. Vhodné..

447 Kč

Kurkuma
NOVINKA text_flag_reward

Kurkuma

Známá jako indický zázvor, či šafrán. Kurkuma se používá ve východní medicíně pro tvorbu a vylučován..

607 Kč

K poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací V pořádku